Trabzon'un hedefi bellli

Trabzonspor'da, Balıkesirspor'la oynanan karşılaşmanın ardından başlayan ve 1 hafta süren izin sona erdi.Bordo-mavililer diğer takımların aksine hazırlıklarını Antalya'da değil Trabzon'da sürdürecek. Milli takım kamplarında bulunan Yatabare, Constant ve M

Trabzon'un hedefi bellli

Trabzonspor'da, Balıkesirspor'la oynanan karşılaşmanın ardından başlayan ve 1 hafta süren izin sona erdi.

Bordo-mavililer diğer takımların aksine hazırlıklarını Antalya'da değil Trabzon'da sürdürecek. Milli takım kamplarında bulunan Yatabare, Constant ve Medjani ikinci yarı çalışmalarında olmayacak. 17 Ocak'ta başlayacak Afrika Uluslar Kupası'nda boy gösterecek olan oyuncuların Trabzon'a dönüşlerinin uzun sürmesi bekleniyor. Yanal'ın da bu oyunculardan çok fazla beklenti içinde olmadığı ve adeta bu isimleri unutarak çalışmalarına devam edeceği gelen haberler arasında.

YENİ HEDEFİNİ TÜRKİYE KUPASI OLARAK BELİRLEDİ

İlk yarıya Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'le başlayan ve yaptığı flaş transferlerle gündeme oturan Trabzonspor'da oynanan futbol ve alınan sonuçların ardından teknik direktör değişikliği yaşanarak göreve Ersun Yanal getirilmişti. Ersun Yanallı Trabzonspor Halilhodzic'in performansından daha iyi bir performans sergilemesine rağmen ilk yarıyı istediği yerde bitiremedi. Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi'nde emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor'un ligde zirveyle arasındaki puan farkı 13'e çıktı. Yanal ve Hacıosmanoğlu'nun da bir değerlendirme yaparak ikinci yarı için Türkiye Kupası şampiyonluğunun daha makul hedef olarak belirlendiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler