Trabzon'un gündemindeki oyuncularda karar verildi!

Trabzonspor'un transfer gündeminde bulunan Bursasporlu Ozan Tufan, Şener Özbayraklı ve Serdar Aziz'in durumları netlik kazandı. Bursaspor cephesinde yaşanan gelişmeler transferi dahada güç hale getirdi. Futbolcuların paralarını ödemekte güçlük çeken Bursa

Trabzon'un gündemindeki oyuncularda karar verildi!
Trabzonspor'un transfer gündeminde bulunan Bursasporlu Ozan Tufan, Şener Özbayraklı ve Serdar Aziz'in durumları netlik kazandı.
 
Bursaspor cephesinde yaşanan gelişmeler transferi dahada güç hale getirdi. 
Futbolcuların paralarını ödemekte güçlük çeken Bursaspor'un bu problemi çözdüğü ve gözde oyuncularını elde tutma kararı aldığı öğrenildi.
 
Bursaspor Kulübü'nün, sahibi olduğu akaryakıt istayonunu satarak 30 milyon TL gibi büyük bir parayı kasasına koyduğu ortaya çıktı. Yeşil-Beyazlılar, bu parayla futbolcuların tüm alacaklarını ödedi. Böylece başta Trabzonspor'un istediği Ozan, Şener ve Serdar'ın transferinde yeşil beyazlı yönetim geri adım attı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor