Trabzon'un gözü Eskişehir'de

 Ziraat Türkiye Kupası maçında Manisaspor'u 9-0 gibi tarihi bir skorla yenen Trabzonspor, gözünü Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı Eskişehirspor maçına çevirdi. Teknik direktör Ersun Yanal ise istikrar yakalama adına liglerin tatile gireceği 5 Ocak'a kada

Trabzon'un gözü Eskişehir'de

 Ziraat Türkiye Kupası maçında Manisaspor'u 9-0 gibi tarihi bir skorla yenen Trabzonspor, gözünü Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı Eskişehirspor maçına çevirdi. Teknik direktör Ersun Yanal ise istikrar yakalama adına liglerin tatile gireceği 5 Ocak'a kadar oynayacakları 3 maçta kayıp istemiyor. 

Sezon başında yeni bir takım kurmanın sıkıntılarını yaşayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de istikrar arıyor. Halen hedeflediği yerde olmayan Karadeniz ekibi devre arasına kadar oynayacağı lig ve kupa maçlarının ilk ayağı olan Eskişehirspor maçını kazanarak yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor. Ligde aradığı istikrarı yakalamaya çalışan bordo-mavililerde teknik direktör Ersun Yanal da liglerin ara verileceği 5 Ocak tarihine kadar oynayacakları 3 maçtan kayıp istemediğini futbolcularına iletti. Ligde Eskişehirspor, kupada Manisaspor ve yine ligde Balıkesirspor maçlarından 9 puan almayı amaçlayan Trabzonspor, devre arasında yapmayı planladığı transfer çalışmalarını da buna göre yön vermeyi arzuluyor.

EKİCİ'NİN YERİNE SONER

Eskişehirspor maçında cezalı durumda olan Mehmet Ekici'nin yerine Manisaspor maçında 3 gol atan Soner Aydoğdu'nun performansından memnun kalan Ersun Yanal, bu maçta Ekici'nin yerine Soner'e görev vermesi bekleniyor. Sakatlıkları bulunan Belkalem, Constant, Fatih Öztürk ve Yatabare'nin durumları ise maç günü yapılacak olan son kontrollerin ardından netlik kazanacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler