Trabzon'un gözdesine dev talip!

Trabzonspor'un uzun süredir peşinde koştuğu Kostas Mitrolou'ya İtalyan devi talip oldu,Mario Balotelli'yi Liverpool'a satan Milan, forvet arayışlarını sürdürürken gündeme Fulham'ın Yunan golcüsü Kostas Mitroglu geldi.İtalya Serie A'da mücadele eden ekiple

Trabzon'un gözdesine dev talip!

Trabzonspor'un uzun süredir peşinde koştuğu Kostas Mitrolou'ya İtalyan devi talip oldu,

Mario Balotelli'yi Liverpool'a satan Milan, forvet arayışlarını sürdürürken gündeme Fulham'ın Yunan golcüsü Kostas Mitroglu geldi.

İtalya Serie A'da mücadele eden ekiplerden Milan'da gündem forvet transferi. İtalyan hırçın çocukları Mario Balotelli'yi 16 milyon Sterlin karşılığında Liverpool'a satan Milan, oyuncunun boşalttığı mevkiye takviye arayışında. Listesine Edin Dzeko, Mattia Destro ve Javier Hernandez gibi isimleri alan Milan, son olarak rotasını Kostas Mitroglu'na çevirdi. Bu sezon Avrupa'da mücadele edemeyecek olması sebebi ile üst düzey santrforları takıma katmakta zorlanan kırmızı siyahlılar, Fulham ile bir alt lige düşen Mitroglu'nu bir sezonluk kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Championship Ligi'nde de oynamak istemediği bilinen Mitroglu'nun Milan'dan teklif gelirse kabule edeceği konuşuluyor.

Öte yandan Mitroglou'yla Milan'ın yanı sıra Napoli de yakından ilgileniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler