Trabzon'un Gökhan'ı var

Sezonun flaş transferlerinden biri olan Gökhan Ünal, ilk 5 haftada attığı 3 golle takımına önemli katkı sağladı. Ligde 5 hafta sonunda 13 puan ile ilk sırada yer alan bordo-mavili takım, 3 maçta fileleri havalandıran golcü oyuncunun gol attığı maçlarda 9

Trabzon'un Gökhan'ı var
Sezonun flaş transferlerinden biri olan Gökhan Ünal, ilk 5 haftada attığı 3 golle takımına önemli katkı sağladı. Ligde 5 hafta sonunda 13 puan ile ilk sırada yer alan bordo-mavili takım, 3 maçta fileleri havalandıran golcü oyuncunun gol attığı maçlarda 9 puan toplamayı başardı.

GOLLE BAŞLADI

Gökhan Ünal, bu sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı ilk maçta gol atma başarısı gösterdi. Gökhan, ligin ilk haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Ankaraspor ile yapılan ve bordo-mavili takımın 2-0 kazandığı maçta takımının ikinci golünü kaydetti.

SON 2 HAFTADA ÖNEMLİ GOLLER

Ligin ikinci ve üçüncü haftasında gol atamayan Gökhan Ünal, son 2 haftada ise önemli goller kaydetti. Gökhan Ünal, ligin 4. haftasındaki 1-0'lık Denizlispor maçında takımının tek golünü atarken, geçen haftaki 3-2'lik Antalyaspor maçında 3. golü kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor