Trabzon'un geleceği altyapıda

Trabzonspor PAF Takımı Teknik Direktörü Ahmet Özen, taraftarların genç oyunculara desteklerini sürdürmelerini isteyerek, “Trabzonspor'un geleceği altyapıdır” dedi. “Üstün futbolu sonuca yansıtamadık” Ligin ilk yarısında başarılı bir performans sergiledikl

Trabzon'un geleceği altyapıda

Trabzonspor PAF Takımı Teknik Direktörü Ahmet Özen, taraftarların genç oyunculara desteklerini sürdürmelerini isteyerek, “Trabzonspor'un geleceği altyapıdır” dedi.

“Üstün futbolu sonuca yansıtamadık”

Ligin ilk yarısında başarılı bir performans sergilediklerini belirten Özen, “İlk yarıda bizi mutlu ve tatmin eden hem oyunlar oynadık hem de bize yakışan sonuçlar aldık. Takımımızın ligin ilk yarısında gösterdiği olumlu gelişmenin ardından bazı oyuncularımız A, bazıları da Karadenizspor'a katıldılar. Buna rağmen ligin ikinci yarısında oynadığımız maçlarda yine rakiplerimiz karşısında üstün futbol sergiledik ama bunu sonuca yansıtamadık” yorumunu yaptı.

“Galip gelmek istiyoruz”

Antalyaspor maçından galip gelmek istediklerini dile getiren Özen, “Bu karşılaşmada amacımız güzel oyunumuzu galibiyetle süslemek olacak. O nedenle hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Biz her zaman iyi futbol oynayıp kulübümüzün ismine yakışır sonuçlar almak istiyoruz” diye konuştu.

“Oyuncu kazandırmaya devam edeceğiz”

Sezon sonunda üst kategorilere oyuncu verebileceklerini de ifade eden Özen, “Bizi en çok mutlu eden üst kategorilere oyuncu kazandırmaktır. Devre arasında bunu başardık. Sezon sonunda başka oyuncular da çıkarmak istiyoruz. U19 Milli takımına da 3 oyuncu gönderdik. Gayet başarılı bir performans sergilediler” ifadelerini kullandı.

“Trabzonspor'un geleceği altyapı”

Taraftarlara da seslenen Özen, “Taraftarlarımız bu sezon bizi çok iyi bir şekilde desteklediler. Bundan sonra da aynı destek ve ilgiyi göstermelerini bekliyoruz. Çünkü Trabzonspor'un geleceği altyapıdır. Sahip çıkıp korumak lazım” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor