Trabzon'un forvet transferinde son viraj!

Trabzonspor forvet transferinde sona yaklaşıyor.Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre ara transfer döneminde dört koldan forvet arayan Trabzonspor transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala mutlu sona çok yaklaıştı.Bordo mavili takım bir

Trabzon'un forvet transferinde son viraj!

Trabzonspor forvet transferinde sona yaklaşıyor.

Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre ara transfer döneminde dört koldan forvet arayan Trabzonspor transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala mutlu sona çok yaklaıştı.

Bordo mavili takım bir çok isimle görüştükten sonra Hannover 96'nın golcüsü Mame Diouf'a ve adı sır gibi saklanan bir golcüyle büyük oranda anlaşmaya vardı.

Trabzonspor'un iki golcüden birinin transferini bugün veya yarın sonlandırılacağı öğrenildi.

 

 

Trabzonspor'un adını sır gibi sakladığı forvet ve Hannover 96'ın forveti Diouf'ta sona yaklaşıldı. Yönetimin bu iki transferi bitirmek için uğraştığı ve olumlu yönde sonuçlar alındığı bildirildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bugün yada yarın mutlu haberi tarafatra vermek istediği bildirildi.

Bilindiği üzere Hannover 96'ın forveti Diouf uzun süredir Trabzonspor'un gündemindeydi. Ancak Hannover 96'ın teknik direktörü Tayfun korkut'un verdiği kötü haberlere rağmen transferden yılmayan başkan Hacıosmanoğlu işi bitirmek için gece gündüz uğraşıyordu. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor