Trabzon'un flaş transferi yine yok!

Trabzonspor'da Waris hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor...Sezon başında Spartak Moskova'dan 6Milyon Euro'ya transfer edilen ve ligde sezonun en pahalı transferlerinden biri olan Waris Majed kayıplara karıştı.Uzun süren sakatlığı sonrası ligin 23. haft

Trabzon'un flaş transferi yine yok!

Trabzonspor'da Waris hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor...

Sezon başında Spartak Moskova'dan 6Milyon Euro'ya transfer edilen ve ligde sezonun en pahalı transferlerinden biri olan Waris Majed kayıplara karıştı.

Uzun süren sakatlığı sonrası ligin 23. haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçının 78. dakikasında oyuna girerek formasına kavuşan Waris bu maçın ardından yine kayboldu. Sakatlığı bulunmayan genç oyuncunun Akhisar Belediyespor karşısında da teknik ekibin kararı neticesinde kadroya alınmadığı belirtildi. 

Bir türlü takıma katkı sağlayaman Waris için yönetimin her fırsatta dev teklif teklifler olduğunu deklare etmesine rağmen Ganalı futbolcunun Trabzonspor'da varlık gösterememesi ise farklı bir tartışma konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor