Trabzon'un eski yıldızı yeniden Avrupa'da

River Plate formasıyla harikalar yaratan Teofilo Gutierrez İspanya'nın önde gelen ekiplerinden Sevilla ile anlaştı. Trabzonspor'un eski oyuncusu Teofilo Gutierrez, futbol hayatına Avrupa'da devam etmenin hazırlıklarını yapıyor. 2010-11 sezonunda bordo-mav

Trabzon'un eski yıldızı yeniden Avrupa'da
River Plate formasıyla harikalar yaratan Teofilo Gutierrez İspanya'nın önde gelen ekiplerinden Sevilla ile anlaştı.
 
Trabzonspor'un eski oyuncusu Teofilo Gutierrez, futbol hayatına Avrupa'da devam etmenin hazırlıklarını yapıyor. 2010-11 sezonunda bordo-mavili formayı giyen Kolombiyalı futbolcu ardından Arjantin'in Racing ve Lanus, ülkesinin Atletico Junior ve Meksika'nın Cruz Azul ekiplerinde forma giymişti.
 
Son olarak Arjantin'in River Plate takımına transfer olan Teofilo, iki yıldır burada gösterdiği performansla herkesin dikkatini çekti. 2014 Dünya Kupası'nda Kolombiya Milli Takımı forması da giyen deneyimli forvet River Plate'in en golcü oyuncusu olmayı başararak Arjantin Ligi'ne damgasını vurdu.River Plate formasıyla çıktığı 60 maçta 25 gol kaydeden 29 yaşındaki oyuncu, 7 de asist yaparken kariyerinin en golcü periyoduna imza attı. İspanyol ve Arjantin basınında yer alan haberlere göre oyuncuyu uzun süredir kadrosuna katmak isteyen Sevilla sonunda muradına erdi.
 
İspanyol ekibinin bir süredir oyuncuyu ikna etmek için kendisiyle görüşmeler yaptığı, Teofilo'nun sonunda kırmızı-beyazlıların bu çabalarına olumlu yanıt verdiği ve teklifi kabul ettiği bildirildi. Oyuncuya yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Teofilo yakın çevresine yaptığı açıklamada "Gelecek sezondan itibaren İspanya'da oynayacağım" itirafında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler