Trabzon'un eski gözdesine Türkiye'den talip var

Geçen sezonun başında adı sıklıkla Trabzonspor ile anılan Sporting Lisbon'un Cezayirli golcüsü Islam Slimani hakkında Türkiye iddiası gündeme getirildi. River Plate forması giyen Trabzonspor'un eski golcüsü Teofilo Gutierrez'i kadrosuna katan Sporting Lis

Trabzon'un eski gözdesine Türkiye'den talip var
Geçen sezonun başında adı sıklıkla Trabzonspor ile anılan Sporting Lisbon'un Cezayirli golcüsü Islam Slimani hakkında Türkiye iddiası gündeme getirildi.
 
River Plate forması giyen Trabzonspor'un eski golcüsü Teofilo Gutierrez'i kadrosuna katan Sporting Lisbon'da, Slimani'nin durumu belirsizliğini koruyor.
 
Portekiz basınında yer alan haberde, Cezayirli golcünün transfer piyasasındaki yerini koruduğu ve başta Leicester City olmak üzere birkaç İngiliz takımı ve Türk takımının hedefinde olduğu kaydedildi. Slimani ile ilgilenen Türk kulüplerinin adı belirtilmedi.
 
Dün çıkan haberlerde Slimani'nin Fiorentina'nın da gündemine geldiği hatırlatılırken, Serie A ekibinin Cezayirli golcüyü transfer etmek gibi bir düşüncesi olmadığı vurgulandı.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor