Trabzon'un eski golcüsünün yeni takımı!

Trabzonspor'un eski golcüsü Emre Güral, Eskişehirspor'dan ayrıldıktan sonra hangi takımla anlaşacağı konusunda çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.   27 yaşındaki golcü oyuncu için Galatasaray devreye girerek gelecek sezon için anlaşmanın sağlandığı kaydedild

Trabzon'un eski golcüsünün yeni takımı!
Trabzonspor'un eski golcüsü Emre Güral, Eskişehirspor'dan ayrıldıktan sonra hangi takımla anlaşacağı konusunda çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
 
27 yaşındaki golcü oyuncu için Galatasaray devreye girerek gelecek sezon için anlaşmanın sağlandığı kaydedildi. Ligde kötü günler geçiren sarı kırmızılı ekibin, mali problemleri nedeniyle de transfere uçuk rakamlar harcamak yerine daha makul isimlere yöneldiği öğrenildi. Hücum hattında tek kalan Umut'un formsuzluğu nedeniyle ilk olarak forvet transferi düşünen Galatasaray bu noktada ilk hedef olarak belirlediği Emre Güral ile anlaştı. Bonservisi elinde olan golcü oyuncunun transferinde ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi.
 
İstanbul'da ev de tutan Emre ile 3 yıllık sözleşme yapılacağı kaydedildi.
 
TRABZONSPOR'DA OYNAMIŞTI
 
Emre, Türkiye futbol gündemine adını en çok Trabzonspor'da duyurmuştu. Almanya'da dünyaya gelen futbolcu Türkiye'de ilk olarak Bucaspor'da forma giydi. Buradan Trabzonspor'a 600 bin Euro'ya transfer oldu. Adını bordo mavililerde duyuran yetenekli oyuncu daha sonra takımda yer bulamayınca kulüpten ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor