Trabzon'un eski golcüsünden flaş karar!

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Eskişehirspor'da golcü oyuncu Emre Güral, sözleşmesini tek taraflı feshetti.   Daha önce Trabzonspor'da da forma giyen Emre Güral, kendisine ait internet sitesinden yaptığı açıklamada, Eskişehirspor ile olan

Trabzon'un eski golcüsünden flaş karar!
Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Eskişehirspor'da golcü oyuncu Emre Güral, sözleşmesini tek taraflı feshetti.
 
Daha önce Trabzonspor'da da forma giyen Emre Güral, kendisine ait internet sitesinden yaptığı açıklamada, Eskişehirspor ile olan sözleşmesini bugünden geçerli olmak üzere tek taraflı feshettiğini bildirdi. 
 
Kulüpte bu sezon kendisine verilen sözlerin hiçbirinin tutulmadığını, buna rağmen tüm gücüyle takıma katkı sağlamaya çalıştığını belirten 27 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti:
 
"Yaklaşık 1 ay önce federasyona başvurdum. Beni bu 1 ay içinde ne yönetimden ne de kulüpten arayan oldu. Kimse danışmadı, kimse uzlaşmak için yaklaşmadı. Dün, ödeme için federasyonun belirlediği son gündü. Beni hiç arayıp sormadılar ve ödeme yapmadılar. Buna rağmen kulübe gittim ve konuştum. Uzlaşmak istediğimi belirttim ama yine de olumlu bir cevap alamadım. Bu durumdan dolayı çok üzgünüm. Takım arkadaşlarım, hocalarım ve şehirdeki taraftarlar için üzgünüm. Uzlaşmaya çalıştım ama teklifimi kabul etmediler. Benim de bir ailem, 2 çocuğum var. Aylardır sıkıntı çekiyoruz fakat ben takıma katkı sağlamaya çalıştım."
 
 Emre Güral, verilen sözlerin tutulmaması sebebiyle sözleşmesini feshetmekten başka bir çaresinin kalmadığını da vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:
 
"Böyle bir şeyin doğum günümde olması da ayrı bir üzücü. Bana bu zamana kadar destek olan başta Eskişehirspor taraftarı, hocalarım ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Böyle bir şeyin olmaması için mücadele verdim fakat mecbur kaldım. Herkesin hakkını helal etmesini temenni ediyorum. Naçizane hakkım var ise hepsi helal olsun. Eskişehir'i ve Eskişehirspor'u asla unutmayacağım."
 
Siyah-kırmızılı ekipte geride kalan hafta Nzuzi Toko da ödemeleri yapılmadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshetmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor