Trabzon'un Efsane kulübü amatörde!

Trabzon futbolunda önemli bir yeri olan, iki sezonu Süper Lig’de olmak üzere, 43 yıl profesyonel liglerde mücadele eden Akçaabat Sebatspor, bu sezon mücadele ettiği Bal Ligi'nden de düşerken, gelecek sezon amatör ligde yer alacak.Türkiye Bölgesel Amatör L

Trabzon'un Efsane kulübü amatörde!

Trabzon futbolunda önemli bir yeri olan, iki sezonu Süper Lig’de olmak üzere, 43 yıl profesyonel liglerde mücadele eden Akçaabat Sebatspor, bu sezon mücadele ettiği Bal Ligi'nden de düşerken, gelecek sezon amatör ligde yer alacak.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden 90 yıllık Akçaabat Sebatspor, yaşadığı sorunlar nedeniyle her yıl bir alt lige düştükten sonra dün sahasında Araklıspor’a 3-1 yenilerek Bal Ligi macerasına da son verdi. Ligin bitimine beş hafta kalırken rakibine farklı yenilerek ikili averajı da rakibine kaptıran kırmızı -beyazlılar, kalan 5 maçı alıp rakiplerinin kalan beş maçın dördünü kaybetmeleri gerekiyor. Bu tablo ile birlikte Akçaabat Sebatspor gelecek yıl amatör ligde yer alacak.

Öte yandan, Süper Lig’e çıkan ilk ilçe takımı olan kırmızılı-beyazlı ekip, dört büyüklerden Galatasaray ve Beşiktaş'ı yenme başarısını göstermişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler