Trabzon'un bileği bükülmüyor

Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşma biri iç sahada yenilmeyen diğeri ise dış sahada bileği bükülmeyen iki takımın mücadelesine sahne olacak. Ligde oynadığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberli

Trabzon'un bileği bükülmüyor

Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşma biri iç sahada yenilmeyen diğeri ise dış sahada bileği bükülmeyen iki takımın mücadelesine sahne olacak.

Ligde oynadığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlikle 16 puan toplayarak ligi lider olarak sürdüren Trabzonspor, dış sahada oynadığı 3 maçta 3'de 3 yaparak 9 puan topladı. Deplasmanda bileği bükülmeyen Bordo-mavili Karadeniz temsilcisi, iç sahada yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray'a konuk olacak. Sarı-kırmızılı takım, oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligde 5. sırada yer alan Galatasaray, evinde oynadığı 3 maçta ise 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Ali Sami Yen'de 7
puan toplayan Sarı-kırmızılı takım, dış sahada bileği bükülmeyen Trabzonspor'u ağırlayacak.

Lider Trabzonspor, yakaladığı havayı koruma adına İstanbul'da oynayacağı maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanırken, Sarı-kırmızılı takım ise son günlerde yaşananları unutma ve lider ile arasındaki puan farkını açmamak için bu karşılaşmada galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor