Trabzon'un Altyapısı ne olacak?

Trabzonsporla sözleşmesi sona eren Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Sadi Tekelioğlu ile sözleşme yenilenmedi.Sadi Tekelioğlu ile birlikte altyapıda görev yapan ekibin de sözleşmeleri henüz yenilenmedi. Sadece U13 takımında görevli Yalçın Köroğlu ve

Trabzon'un Altyapısı ne olacak?

Trabzonsporla sözleşmesi sona eren Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Sadi Tekelioğlu ile sözleşme yenilenmedi.

Sadi Tekelioğlu ile birlikte altyapıda görev yapan ekibin de sözleşmeleri henüz yenilenmedi. Sadece U13 takımında görevli Yalçın Köroğlu ve 1461 Trabzonspor altyapısında Haluk Sağlam kategorilerindeki çalışmaların devam etmesi nedeniyle görevlerinin başında.

31 Mayıs 2011 tarihi itibariyle sözleşmesi sona eren Tekelioğlu'ndan boşalan koltuk için bir çok isim gündemde.

Sadi Tekelioğlu’ndan sonra Cemil Canalioğlu’nun yürüttüğü görev için geçici olarak Özkan Sümer’in adı geçiyor. Sümer geçici olarak görevi üstlenirse yardımcılıklarını Hakan Yılmaz ve Hamit Cihan yapacak.

Trabzonspor Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörlüğü için Abdullah Ercan, Hami Mandıralı, Mustafa Akçay, Turgay Semercioğlu ve İhsan Derelioğlu'nun da ismi geçiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor