Trabzon'un altın 11'i

Hiçbir sıkıntı yok Günlerdir kadrosunu şekillendirmeye uğraşan Trabzonspor'un teknik heyeti, nihayet sona yaklaştı. Milli oyuncuların takıma katılmasıyla beraber taktik provalara geçen, idmanları basına ve taraftarlara kapatan Bordo-Mavililer'in hocası Er

Trabzon'un altın 11'i

Hiçbir sıkıntı yok
Günlerdir kadrosunu şekillendirmeye uğraşan Trabzonspor'un teknik heyeti, nihayet sona yaklaştı. Milli oyuncuların takıma katılmasıyla beraber taktik provalara geçen, idmanları basına ve taraftarlara kapatan Bordo-Mavililer'in hocası Ersun Yanal, Ali Sami Yen'de Galatasaray'ı devireceğine inandığı 11 kişilik kadroyu büyük ölçüde şekillendirdi. Sakatlık ve ceza sıkıntısı olmadan bol alternatifli bir ekip içinden takım yapmanın avantajını yaşayan başarılı hoca, yedeklerini de hazır tutuyor.

Gineli kulübedeki koz
Kaleyi birkaç haftadır yedek bekleyen Tony Sylva'ya vermeyi bekleyen Ersun Yanal, en çok bu tercihte zorlanıyor. Deneyimli çalıştırıcı, savunma kurgusunu bozmamakta kararlı. Sağ kanatta son haftaların yıldızı Isaac'in göbekte Hüseyin ve Selçuk'un oynaması garanti. Solda ise Yanal büyük ihtimalle Colman ile başlayacak, oyunun ve Arjantinli'nin durumuna göre Yattara kozunu elinde tutacak. Hücumda ise Trabzonspor'un teknik patronunun ideal ikilisini bozmayıp, Gökhan ile Umut'u birlikte değerlendirmesi kesin.

SLYVA
Bu kez 11'e çok daha yakın
SONG
Cim Bom'u tanıyor.?Savunmanın lideri.
SERKAN
Son maçın asist kahramanıydı..
EGEMEN
Böyle maçların havasını biliyor.
CALE
Savunma yönü öne çıkacak.
COLMAN
Arjantinli için çok kritik bir sınav.
SELÇUK
Yine şutlarıyla etkili olması bekleniyor.
UMUT
Deneyimli oyuncu İstanbul'da coşuyor
GÖKHAN
Yıldız golcü, Yanal'ın özel silahı.
HÜSEYİN
Kaptan sakatlıktan çıktı, hazır.
ISAAC
Nijeryalı da formunun zirvesinde

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor