Trabzon'un 3G'sinde son tango

Antalyaspor galibiyetinin ardından, Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve Galatasaray maçlarını kazanarak 3G engelini kayıpsız geçmenin planlarını yapan Bordo-mavili ekip deplasmanda Gençlerbirliği ile 2-2 berabere, evinde ise Gaziantepspor ile 0-0 berabere ka

Trabzon'un 3G'sinde son tango

Antalyaspor galibiyetinin ardından, Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve Galatasaray maçlarını kazanarak 3G engelini kayıpsız geçmenin planlarını yapan Bordo-mavili ekip deplasmanda Gençlerbirliği ile 2-2 berabere, evinde ise Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalarak bu düşüncesini hayata geçirememişti.

Şimdi ise 3G'nin en önemli ayağında Galatasaray'a konuk olacak olan Trabzonspor rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak zirve ile olan bağlantısını koparmak istemiyor.

Son iki haftada 4 puan kaybeden Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor, şampiyonluk yarışında büyük bir yara alırken, Galatasaray maçını kazanmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler