Trabzon'u satmadım zorla gönderildim!

Forma giydiği her takımda sergilediği futboldan çok vukuatları ve kontrol ödemediği öfkesiyle gündeme gelen Engin Baytar, Trabzonspor kariyeri hakkında önemli açıklamalar yaptı.Bordo-mavili kulüpten zorla gönderildiğini iddia eden tecrübeli oyuncu, " Gala

Trabzon'u satmadım zorla gönderildim!

Forma giydiği her takımda sergilediği futboldan çok vukuatları ve kontrol ödemediği öfkesiyle gündeme gelen Engin Baytar, Trabzonspor kariyeri hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Bordo-mavili kulüpten zorla gönderildiğini iddia eden tecrübeli oyuncu, " Galatasaray ’a gitmeye zorlandığım için Trabzonspor'da kazandığımın yarısına imza attım. Trabzon'u asla para için satmadım. Doğdum doğalı bu takımı tutuyorum. Şenol Güneş döneminde büyük çıkış yakaladık. 2010-2011 sezonunda şampiyon olduk. Sonra nelerin döndüğünü herkes biliyor. Galatasaray teklif yapınca 'Seni göndermek istiyoruz' dediler. Ben ise kalmak istediğimi söyledim. Ama yine beni dinlemediler. 'Gideceksin' dediler. Ben de Galatasaray’a imza atmak zorunda kaldım. Giderken kulübüme 1.1 milyon Euro kazandırdım” ifadelerini kullandı.

"MELO YAPINCA SES YOK"

Eski takım arkadaşı Felipe Melo üzerinden hakemlere yüklenen Engin Baytar, "Ben kusursuz değilim. Ama yerli oyuncuların her hareketi göze batıyor. Melo’nun da neler yaptığı ortada. Neden ona karşı bir şey yapılmıyor?" dedi.

"EMRE BELÖZOĞLU MELEK GİBİ"

Engin Baytar, Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu hakkında, "Bazen sahada o da benim gibi hırsına yenik düşüyor. Emre ağabey ile dışarıda yakın dostuz. Melek gibi, yardımsever bir insan. Galatasaray taraftarı bana tepki gösterecek ama bu bir gerçek. Bunları Anadolu’da yapsak gündeme gelmez. Göz önünde olmanın sancısını çekiyoruz" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor