Trabzon'u 'Osmanlı' temsil edecek

Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda ringleri sallamakta kararlılar İLK RESMİ TURNUVALARITrabzon Osmanlı Boks Kulübü iddialı… 10-16 Mayıs tarihleri arasında Çorum’da yapılacak olan Üst Minikler Boks Şampiyonası’na 5 sporcusuyla katılacak olan Osmanlı

Trabzon'u 'Osmanlı' temsil edecek

Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda ringleri sallamakta kararlılar

 

İLK RESMİ TURNUVALARI

Trabzon Osmanlı Boks Kulübü iddialı… 10-16 Mayıs tarihleri arasında Çorum’da yapılacak olan Üst Minikler Boks Şampiyonası’na 5 sporcusuyla katılacak olan Osmanlı boks kulübü hedefini en az 3 altın madalya olarak belirledi. Osmanlı boks şampiyonada 37 kg Doğukan Fettahoğlu, 38,5 İskender Günen Yıldırım, 48 kg Soner Yol, 50 kg İsmail Güven, 54 kg Berkay Usta ile mücadele edecek. Soner, İsmail ve Bekay ilk resmi maçlarına çıkacaklar.

 

BAŞARILLAR SÜPRİZ OLMAZ

3 sporcusunun ilk kez bir resmi turnuvada ringe çıkacağını hatırlatan Osmanlı Boks Kulübü’nün genç ve deneyimli antrenörü Turgut Dereköylü, ‘Sporcularımın hepsi birbirinden yetenekli. 3 tanesi ilk kez şampiyonaya katılacak olmasına rağmen eminim ellerinden gelenin en iyisini yapıp şampiyonadan başarılı sonuçlarla ayrılacaklardır. Alınacak başarılar bizim için sürpriz olmaz’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler