Trabzon'u galibiyete taşıdılar

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Tayfun Cora, takım olarak galibiyete inandıklarını vurguladı. Tayfun, “Öncelikle bugün takım olarak iyi mücadele ettik. Maçı bırakmadık. Beraberlik anlarında takımda inanç vardı. Biliyoruz ki iyi mücadele galibiyet

Trabzon'u galibiyete taşıdılar

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Tayfun Cora, takım olarak galibiyete inandıklarını vurguladı.


Tayfun, “Öncelikle bugün takım olarak iyi mücadele ettik. Maçı bırakmadık. Beraberlik anlarında takımda inanç vardı. Biliyoruz ki iyi mücadele galibiyet getirir. Takım olarak inandık. Katkı yaptığım için mutluyum. Bunun devamının gelmesi önemli. Bunu başaracak güçteyiz. 3 aylık süre var. Fedakarlık yaparak bu üç ayı, birbirimize destek olarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.

Golcü futbolcu Umut Bulut, zora giren bir maçtan 3 puanla ayrılmanın çok güzel olduğunu dile getirdi.

Maça iyi başladıklarını belirten Umut, “Pozisyonlar yakaladık. Gol yapabilseydik farklı olurdu. İyi oynadığımızı söyleyemem. Rakibimizde iyi mücadele ederek oyunumuzu bozdu. Böyle maçlarda dikkatli olmazsak gol yiyebiliyoruz. Zora giren bir maçta galip gelmesini bildik. Bazen böyle olacak. Önümüzdeki maçlar için iyi bir ders oldu. Daha çok konsantre olacağız” dedi.

Beşiktaş'la zorlu bir maça çıkacaklarını da sözlerine ekleyen Umut, “Sonuçta bir derbi maç. İyi hazırlanıp deplasmandan galip dönmek istiyoruz” diye konuştu

 

Umut, son dakikada attığı golle ilgili olarak da, “Forvet oyuncularının hisleri vardır. O an topun geleceğini hissettim, son dakikada olunca farklı bir sevinç oluyor. Takım olarak sevindik. Güzel bir duygu” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor