Trabzon'u ağzına alma!

İstanbul'da oynanacak G. Saray, F. Bahçe Karşılaşması öncesi İstanbul'da İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda söz alan  Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Haker de karşılaşmanın sorunsuz geçmesini temenni ederek, "Güzel bir ma

Trabzon'u ağzına alma!

İstanbul'da oynanacak G. Saray, F. Bahçe Karşılaşması öncesi İstanbul'da İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda söz alan  Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Haker de karşılaşmanın sorunsuz geçmesini temenni ederek, "Güzel bir maç olacağını umut ediyorum. İnşallah seyirci olayları, provokasyonlar olmaz. Trabzon'da yaşadığımız gibi hadiseler olmaz. Güzel bir şekilde maçımızı oynayıp döneceğiz" dedi. G. Saray ile  F. Bahçe arasında pazar gün oynanacak karşılaşma öncesi böyle bir açıklama yapan Haker, neden Trabzon'u hedef gösterdiği ise merak ediliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler