Trabzonspor'un zor sınavı

Ligde sahasındaki son yenilgisini yaklaşık 300 gün önce, isim değişikliği yapan Hacettepe'den alan Trabzonspor, hafta sonu konuk edeceği rakibi karşısında bu kez puan kaybetmek istemiyor. Geçen yıl Gençlerbirliği Oftaş Spor adıyla mücadele eden rakibiyle

Trabzonspor'un zor sınavı

Ligde sahasındaki son yenilgisini yaklaşık 300 gün önce, isim değişikliği yapan Hacettepe'den alan Trabzonspor, hafta sonu konuk edeceği rakibi karşısında bu kez puan kaybetmek istemiyor.

Geçen yıl Gençlerbirliği Oftaş Spor adıyla mücadele eden rakibiyle bugüne dek sahasında tek maç yapan Karadeniz ekibi, o karşılaşmadan yenilgiyle ayrıldıktan sonra sahasında rakiplerine boyun eğmedi.

Kulüp futbol şube sorumlusu ve sağlık kurulu başkanı Dr. İhsan Alioğlu, yaptığı açıklamada, rakipleri karşısındaki istatistiklerin, bu maçtaki hedeflerinden kendilerini alı koymadığını belirterek, ''Trabzonspor'un hedefi mutlak galibiyettir. Trabzonspor, bunu kolayca başaracak güçtedir, bulunduğu konum açısından da bu sorumluluğu taşıyor'' dedi.

Ligin ilk devresinin yarısını lider olarak geçmelerinin takımda özgüven pekişmesi ve motivasyon sağladığını ifade eden Alioğlu, şöyle konuştu:
''Liderlik, belli bir futbol üretkenliğinin kalitesinin somut vurgulanmasıdır. Ama bizim hiçbir zaman ayaklarımızı yerden kesmiyor.

Eksikliklerimizi biliyoruz. Onları giderme yolunda çalışırken, o konumu sona kadar muhafaza etme çabası içinde olacağız. Taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Lider başlayacağımız Hacetttepe maçını da, lider bitirmek için bütün enerjimizi ortaya koyacağız.'

-EGEMEN'İN ÖZVERİSİ-

Alioğlu, ligin 7. haftasındaki Galatasaray maçında sol dizinden sakatlanan Egemen'in özveriyle mücadele etmeye devam ettiğini belirterek, ''Egemen'in sakatlığı henüz geçmedi. Oyuncumuzun tedavisini sürdürüyoruz. Sporcunun geleceği açısından önemli, sıkıntı yaratacak bir problem yok.

Oyuncumuzdan yararlanmaya devam ediyoruz. O da takımı için kendisini, bütün varlığı ve ruh haliyle ortaya koyuyor. Egemen, Hacettepe maçında da görev alabilecek durumdadır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor