Trabzonspor'un yeni yıldızları!

HABER61.NET - SPOR SERVİSİ - Trabzonspor'un son dönemlerde en büyük sıkıntısı alt yapıdan oyuncu yetişmemesi. Hemen Hemen her gün Bordo Mavili Camia bu paralelde açıklamalarda bulunuyor. Trabzonspor son 10 yılda kendi alt yapısından çıkardığı ve Türkiye'd

Trabzonspor'un yeni yıldızları!

HABER61.NET - SPOR SERVİSİ - Trabzonspor'un son dönemlerde en büyük sıkıntısı alt yapıdan oyuncu yetişmemesi. Hemen Hemen her gün Bordo Mavili Camia bu paralelde açıklamalarda bulunuyor. Trabzonspor son 10 yılda kendi alt yapısından çıkardığı ve Türkiye'de yıldız sayılacak tek isim bulunmakta. Oda Milli eldiven ve gururumuz Kaleci Tolga Zengin'in kendisi.

Trabzonspor başkanı koltuğa oturalı tam bir yıl oldu. İlk konuşmasından bugüne kadar sürekli olarak Öz'e dönüş sinyalleri vererek açıklama yapıyor. Fakat sürekli olarak gündeme yabancı oyuncular gelmesi ise manidar olarak gözüküyor.

Bu gidişata dur demek için her yıl olduğu gibi bu yılda Trabzonspor Alt yapıya oyuncu kazandırmak için yurdun çeşitli yerlerinden minik oyuncular seçmeler ile kulübe kazandırılacak. İlk'i İstanbul Küçükçekmece'de bulunan ve Belediyeye ait olan Kemal Aktaş, sahasında gerçekleşecek seçmelere 99, 00, 01 doğumlu minikler arasında gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor