Trabzonspor’un yeni transferi kimin yerine alındı?

Transferin son dakikalarında Trabzonspor’a transfer edilen Aytaç Kara’nın transferinin perde arkası ortaya çıktı.Devre arası yaptığı transferlerle adından söz ettiren Trabzonspor’da ön libero mevkisine transfer edilen Aytaç Kara’nın Bordo-Mavililerin tran

Trabzonspor’un yeni transferi kimin yerine alındı?

Transferin son dakikalarında Trabzonspor’a transfer edilen Aytaç Kara’nın transferinin perde arkası ortaya çıktı.

Devre arası yaptığı transferlerle adından söz ettiren Trabzonspor’da ön libero mevkisine transfer edilen Aytaç Kara’nın Bordo-Mavililerin transferde ikinci önceliği olduğu ortaya çıktı.

Ara transfer döneminin başında Teknik Direktör Ersun Yanal’ın eski öğrencisini çok istediği ancak Eskişehirspor yönetiminin bu oyuncu için istediği 4 milyon Euro’luk fiyat Bordo-Mavili yönetimin bu transferde geri atmasına neden oldu.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine Bordo-Mavili yönetim Ersun Yanal'ın çok sıcak bakmadığı ancak Eskişehirspor'un Aytaç için istediği yüksek fiyat karşısında rotayı sezon başında eski kulübü Steaua Bükreş’e bedelsiz kiralanan Bourceanu’ya çevirdi. Steaua Bükreş yöneticileri ile masaya oturan Bordo-mavili yöneticiler aldıkları cevap karşısında şaşkına döndü.

Steaua Bükreş yöneticileri Trabzonspor’dan sezon başında bedelsiz aldıkları oyuncu için 300 bin Euro transfer parası isteyince başkan İbrahim Hacıosmanoğlu bu teklife sinirlenip oyuncunun transferinden vazgeçerek rota yeniden Eskişehirspor’a döndü.

Eskişehirspor yöneticileri Aytaç Kara’nın bonservisinde indirime gidip Trabzonspor yöneticilerine fiyatı 2 milyon Euro’ya düşürdük gelin görüşelim mesajının ardından transfer farklı bir boyut kazandı.

Aytaç Kara’nın da Eskişehirspor yönetimine Trabzonspor forması giymeyi çok istiyorum bu transferde kolaylık sağlayın demesi üzerine Aytaç Kara 4,5 yıllığına Bordo-Mavili takıma transfer oldu.

Haber 61 Spor Servisi Özel Haber / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor