Trabzonspor'un umudu Yattara

Gaziantepspor maçında Yattara'yı 11'de sahaya sürmeye hazırlanan Broos, Trabzonlu futbolcuları ise unuttu. Trabzonspor'da, Gençlerbirliği karşısında alınan beraberliğin yaraları sarılmaya çalışılıyor.Bordo - mavili yöneticiler, teknik direktör Hugo Broos'

Trabzonspor'un umudu Yattara

Gaziantepspor maçında Yattara'yı 11'de sahaya sürmeye hazırlanan Broos, Trabzonlu futbolcuları ise unuttu.

Trabzonspor'da, Gençlerbirliği karşısında alınan beraberliğin yaraları sarılmaya çalışılıyor.

Bordo - mavili yöneticiler, teknik direktör Hugo Broos'tan gelinen noktayla ilgili bilgi alırken, tecrübeli teknik adamın bu hafta oynanacak olan Gaziantepspor maçıyla her şeyin yoluna gireceğine dair yönetime söz verdiği öğrenildi.

 Broos'un bu hafta oynanacak olan Gaziantepspor maçı öncesi takımda önemli bir revizyona gitmesi ve Gineli futbolcu Ibrahima Yattara'ya 11'de görev vermesi bekleniyor.

Sezon öncesi Standart Liege ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalan Yattara'ya Gençlerbirliği maçında 10 dakika görev veren Broos, "Yattara'nın yetenekleri tartışılmaz. Onun gününde olduğu bir maçta çok daha fazla artımızın olacağının farkındayız" diyerek oyuncusuna olan güvenini vurguladı.

Bu arada Broos'un Namibyalı futbolcu Razundara Tjikuzu'ya da Gaziantepspor maçında forma vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor