Trabzonspor'un transferleri Trabzon'da

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da anlaşmaya varılan 3 oyuncu Trabzon'a geldi.FİLM GİBİ OPERASYON!Elazığspor'dan kadroya dahil edilmek üzere anlaşmaya varılan Deniz Yılmaz ve Serdar Gür

Trabzonspor'un transferleri Trabzon'da

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da anlaşmaya varılan 3 oyuncu Trabzon'a geldi.

FİLM GİBİ OPERASYON!

Elazığspor'dan kadroya dahil edilmek üzere anlaşmaya varılan Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler'in yanısıra Ajax'ta forma giyen 19 yaşındaki hucum oyuncusu Serhat Çakmak'ın  Trabzon'a gelişlerinde bordo mavili kulüp gazetecileri atlattı.

Futbolcuların geleceğini öğrenen basın mensupları Havalimanına gidince Trabzonspor'un VIP Çıkışı, Yurt İçi Gelen yolcu Çıkışı ve Yurt Dışı Gelen yolcu Çıkışı önünde 3 ayrı araç bekletince basın mensupları futbolcuların hangi kapıdan geleceğini şaşırdılar.

 Basın mensupları futbolcuların hangi kapıdan çıkacağını öğrenmeye çalışırken Trabzonspor yönetimi futbolcuları kulübün aracı yerine bir yöneticinin aracı ile  Havalimanından alarak kimseye yakalanmadan Mehmet Ali Yılmaz tesislerine götürdü.

Yolda futbolcuların bulunduğu yöneticinin arıcından futbolcular kulübün aracına transfer edildi. Basın mensupları ise futbolcuları yöneticin aracında ararken futbodlcular kulübün özel aracı ile akçaabata yemeğe getirildi.

Dedektif filmlerini aratmayacak gibi bir  operasyon yapan yönetim  basın mensuplarının  görüntü almasını engelleyerek futbolcuları havalimanından çıkardı.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor