"Trabzonspor'un temeline dinamit koyuyorlar"

Avukat Yusuf Reha Alp, Trabzonspor'un son iki genel kurulunun mahkemelik olmasının çok doğal karşılanması gerektiğini ifade ederken " Seçimli olağanüstü kongrede gündemde olmayan maddeyi oylattılar. Bu yönetimin görev süresi aslında çoktan dolmuştur. Çünk

"Trabzonspor'un temeline dinamit koyuyorlar"

Avukat Yusuf Reha Alp, Trabzonspor'un son iki genel kurulunun mahkemelik olmasının çok doğal karşılanması gerektiğini ifade ederken " Seçimli olağanüstü kongrede gündemde olmayan maddeyi oylattılar. Bu yönetimin görev süresi aslında çoktan dolmuştur. Çünkü bu yönetim 2.5 yıl için değil 6 ay için seçilmiştir. Son seçimli genel kurulda hukuksuzluklar içinde yapıldı. "dedi.

Trabzonspor'un aşırı borçlanma politikasını ve sürekli transfer yapar bir halde görünmesini yorumlayan Alp " Trabzonspor mevcut yönetiminin geldiği günden bu zamaa kadar izlediği politikaların tamamı, kulübün temeline dinamit koymaktan farklı değil. Kendi gibi düşünmeyen herkesin düşman ilan edildiği garip bir yapı var" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor