Trabzonspor’un teklifini reddeden oyuncu kariyerinde dibe vurdu

Trabzonspor'un ara transfer döneminde gündemine aldığı İspanyol forvet Rafa Mir'in kariyeri büyük bir düşüşe geçti.

Trabzonspor’un teklifini reddeden oyuncu kariyerinde dibe vurdu

Trabzonspor'un ara transfer döneminde gündemine aldığı İspanyol forvet Rafa Mir'in kariyeri düşüşe geçti.

O dönemde Valencia'nın da teklif yaptığı Mir, bordo-mavili ekibe gitmeyi reddedince kulübünde kadro dışı bırakıldı.

DEĞERİ DÜŞÜŞE GEÇTİ

Değeri 3,5 milyon Euro'ya kadar düşen Rafa Mir, son olarak 5 Şubat'ta oynanan Vallecano maçında forma giydi ve bu tarihten sonra bir daha kadroya alınmadı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Valencia'nın oyuncu için bekleme süresini uzatması, Almanya, İtalya ve Amerika liglerindeki fırsatları kaçırmasına neden oldu.

haber-61-002.jpg

KADRO DIŞI BIRAKILDI SÜRE ALAMADI

Haberde,Rafa Mir'in Şubat ayından bu yana sadece takımla birlikte antrenman yapmasına izin verildiği ve “13 maçtır tek bir dakika bile oynamadı, 12’sinde ise hiç kadroya çağrılmadı” bilgisi paylaşıldı.

Oyuncunun Trabzonspor’un sezonun kalan maaşlarını ödeme ve 6 milyon Euro’luk satın alma opsiyonlu teklifini reddetmesi üzerine, kulübü tarafından kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

Rafa Mir’in Sevilla ile 2027 yılına kadar devam eden bir sözleşmesi bulunuyor. Sezon sonunda Valencia'nın oyuncu için yeniden bir teklif yapabileceği de haberde yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler