Trabzonspor'un Tekke ısrarı

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu dün gece Trabzon TV de Yıldırın Nasiboğlu'nun hazırlayıp sunduğu Spor Gündemi adlı proğramda  Fatih Tekke ve teknik direktör Şenol Güneş ile ilgili açıklamalar yaptı.

Trabzonspor'un Tekke ısrarı

Hacısalihoğlu, Devre arası transfer döneminde Fatih Tekke ile görüşeceklerini belirterek” Taraftarımızın arzusu da, Fatih Tekke'yi kadromuza katmamız yönünde. Ocak ayı ara transfer döneminde ,bu futbolcuyla bir kez daha görüşeceğiz.

Fatih bize gelmek istiyor mu? Bizim önereceğimiz transfer ücretini beğenecek mi? Ayrıca bu futbolcuyu kulübü Zenit bırakacak mı? 

Çünkü Fatih'in  Zenit kulübüyle sözleşmesi Ağustosta bitiyor.Zenit'in Fatih Tekke için belirleyeceği bonservis bedeli de önemli.

 Yani bir tarafla anlaşmayla yada sadece bizim ve Fatih'in istemisiyle bu transfer bitmiyor. Bu sorunların hepsinin halledilmesi gerek. Biz gereken girişimi yapacağız. Bizde onu kadromuzda görmek istiyoruz.”dedi

BROOS VARKEN GÜNEŞ İLE GÖRÜŞMEYİZ 
Asbaşkan Hacısalihoğlu teknik direktör Şenol Güneş'in isminin sürekli gündemde tutulduğunu da sözlerine ekleyerek” Şenol Güneş benden çok daha Trabzonsporlu. Bu camianın içinde yetişmiş, Efsane olmuş. Milli takımı dünya üçüncüsü yapmış bir teknik adam. Hatta bakın biz Avrupa teknik adam ararken bize şunu diyorlar” Sizin evladınız ,Trabzonlu Şenol Güneş, Türk milli takımını dünya üçüncüsü yapmış.Yılın en iyi teknik adamı seçilmiş. FİFA'dan ödül almış. O varken siz neden teknik adam arıyorsunuz.

Şenol Güneş camiayı tanıyan ,beklentilerini bilen , camianını gücünü ve yapısını en iyi bilen bir isim.Biz  bu sezon başında Güneş ile ilgili girişimleri yaptık, ancak kulübü Seoulle sözleşmesi sürdüğü için transfer gerçekleşmedi. Ancak bu gün de Broos görevde. Bize, bir teknik adam görevdeyken, başka bir teknik adamla görüşmek yakışmaz. Hocamız görevinin başında olduğu sürece de benim en yakın arkadaşım olan, takımın başında görmek istediğim Şenol Güneş ile görüşme yapmayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler