Trabzonspor'un tek sıkıntısı!

Haber61.Net - Spor Servisi - Trabzonspor yönetimi geçen hafta acil kodu ile İstanbul'da bir araya gelerek bir toplantı düzenledi. Toplantıdan nasıl bir sonuç çıktı bilinmiyor. İleri sürülen iddialara göre; Trabzonspor'un başkanı ekonomik durumdan ötürü ku

Trabzonspor'un tek sıkıntısı!

Haber61.Net - Spor Servisi - Trabzonspor yönetimi geçen hafta acil kodu ile İstanbul'da bir araya gelerek bir toplantı düzenledi. Toplantıdan nasıl bir sonuç çıktı bilinmiyor. İleri sürülen iddialara göre; Trabzonspor'un başkanı ekonomik durumdan ötürü kulübün bazı sorunlarına çözüm bulmakta zorlanıyor.

Bu duruma birde sürekli olarak gündeme gelen Teknik adam sorunu da eklenince kafalar iyice karıştı. Başkan Teknik adam konusunda süre isterken ekonomik bir dayanak ile çıkış noktası arıyor. Öte yandan yönetimin ekonomik olarak rahatlamasını sağlayacak bir diğer adım ise Akyazı'nın sponsorluğu olacağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler