Trabzonspor'un tek çıkış yolu Akyazı

Trabzonspor'un uçan kuşa borcu varken ve ödenmeyen çeklerin arkaları bankalara bir bir yazılırken Trabzonspor yönetiminin tüm performansı Akyazı'da yapılan stadyumun isim hakkından gelecek paraya yöneldi.Trabzonspor, son dönemlerde ekonomik anlamda ciddi

Trabzonspor'un tek çıkış yolu Akyazı

Trabzonspor'un uçan kuşa borcu varken ve ödenmeyen çeklerin arkaları bankalara bir bir yazılırken Trabzonspor yönetiminin tüm performansı Akyazı'da yapılan stadyumun isim hakkından gelecek paraya yöneldi.

Trabzonspor, son dönemlerde ekonomik anlamda ciddi sıkıntılar yaşarken, oyuncuların maaşları geciktirilerek hesaplarına yatırılıyor, piyasaya verilen çekler ödenemediği için çeklerin arkaları bankalarda yazdırılıyor.

Tam manasıyla bir borç batağında bulunan Trabzonspor yönetiminin tek çıkış yolu ise Akyazı Stadyumu'ndan gelecek sponsporluk parasında.

Hedef 100 milyon Dolar:

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor'un borçlarını ödeyip rahat bir nefes alması için Akyazı Stadyumu'nun isim hakkı satışı doğrultusunda kulüp ceosu Burak Gürdal ile yoğun bir çalışma temposuna girdi.

Bir çok şirket ile masaya oturan Trabzonspor en ciddi teklifleri bir petrol firması ve teknoloji devi Samsung'dan aldı.

Trabzonspor bu firmalarla yaptığı görüşmede Akyazı Stadyumu'nun isim hakkını 10 yıllığına 100 Milyon Dolara satarak gelir elde etmeyi ve rahatlamayı düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor