Trabzonspor'un sorunları masaya yatırılacak

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, 4 Nisan'da kulübün sorunları ve çözüm önerileri için bir toplantı yapacaklarını belirterek “Camia siyah-beyaz olarak ikiye ayrılmış durumda. Hiç gri yok. Biz kişilerin değil, her kesimin, Trabzonspor'

Trabzonspor'un sorunları masaya yatırılacak

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, 4 Nisan'da kulübün sorunları ve çözüm önerileri için bir toplantı yapacaklarını belirterek “Camia siyah-beyaz olarak ikiye ayrılmış durumda. Hiç gri yok. Biz kişilerin değil, her kesimin, Trabzonspor'un Divan Kurulu olarak görev yapacağız. Divan kurulu olarak kulübün sorunları ve çözüm önerileri için 4 Nisan'da geniş katılımlı bir toplantı yapacağız" dedi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaretinde açıklamalarda bulunan Ali Sürmen, Divan Kurulu olarak kulübün sorunları ve çözüm önerileri için 4 Nisan'da düzenleyeceklerini toplantının geniş katılımlı bir toplantı olacağını söyledi. Toplantıya sadece divan kurulu üyelerinin katılmayacağını belirten Sürmen, "Bu belki ilk oluyor, toplantıya sporla ilgili bazı kurumları da davet ediyoruz. Belki onların da sorunları, anlatacağı şeyler vardır. Hep beraber düşünelim ve çözüm üretelim. Davetlilerimiz arasında Trabzonspor yönetimi, KTÜ Rektörlüğü, Trabzon Büyükşehir ve Ortahisar belediye başkanlıkları, Valilik, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Futbol İl Temsilciliği, TFF Bölge Müdürlüğü var. Eksiklikler olursa geri kalanını da tamamlarız. Amacımız yeni bir tüzük hazırlamak. Bu nedenle Trabzon Barosu ve Mali Müşavirler Odası’na da davet gönderdik. Bu konuda da her kesimden destek alarak Trabzonspor’a uygun bir tüzük hazırlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

20150320aw358932_01.jpgTrabzonspor yönetiminin göreve seçildikleri 14 Şubat’tan bu yana kendilerini ziyaret etmediğini de hatırlatan Sürmen "Ama kendileriyle başkan olsun, asbaşkan olsun, yönetici arkadaşlar olsun değişik ortamlarda, maçlarda bir araya geliyoruz. Medeni ilişkiler içerisinde birbirimizle bazı şeyler konuşabiliyoruz ama bizim görüşmek için bir talebimiz olmaz. Trabzonspor'la ilgili bir konu varsa bunu birlikte görüşmeyi isteyebiliriz tabii ki. Ancak ziyaret için böyle bir talepte bulunmayız. Zaten o tesisler kimsenin değil, Trabzonspor'un tesisleridir" diye konuştu.

Sürmen, kendileri için divan seçiminden önce "muhalefetin adayı" algısı oluşturulmaya çalışıldığına da dikkat çekerek "Öncelikli hedefimiz herkesin birbiriyle konuşmasını, birlikte proje ve çözüm üretmesini sağlamak olacak. Her kesimin Divan Kurulu olarak görev yapacağız. Trabzonspor’un sorunlarına herkesle birlikte çözüm üretmeye çalışacağız. Toplantılarımız çatışma değil konuşma ve çözüm üretme yeri olacak. Proje üreteceğiz, tüzük yapacağız. Ama bunları uygulayıp uygulamamak tabii ki yönetimin tasarrufunda" ifadelerini kullandı.

Sürmen, uzun süredir atanamayan Sicil Kurulu’nun da önümüzdeki hafta atamasını yapacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor