Trabzonspor'un son bombası Huntelaar mı?

Trabzonspor'un transferdeki bomba adımlarından sonra yeni bir transfer bekleyişi taraftarı büyük heyecana soktu.Bu heyecanın devamında Trabzonspor kaynaklarından gelen "Belki de sezonun en önemli duyurusu geliyor. Tarihe tanıklık etmek için bekleyin." bil

Trabzonspor'un son bombası Huntelaar mı?

Trabzonspor'un transferdeki bomba adımlarından sonra yeni bir transfer bekleyişi taraftarı büyük heyecana soktu.

Bu heyecanın devamında Trabzonspor kaynaklarından gelen "Belki de sezonun en önemli duyurusu geliyor. Tarihe tanıklık etmek için bekleyin." bilgisi üzerine herkes bordo mavili kulüpten gelecek habere kilitlendi.

Trabzonspor'da bu tip açıklamaların artması üzerine ortaya bomba bir isim atıldı. Hollandalı süper golcü Huntelaar'ın Trabzonspor'a geleceği iddia edildi. Bu iddia kısa süre içerisinde sosyal medyada bomba etkisi yaratırken Huntelaar cephesinden gelen haberler ise pek olumlu olmadı. Huntellar yaptığı açıklamada Türkiye'den teklif aldığını doğrularken "İlk tercihim Türkiye değil. Şu anda Shalke 04 ile görüşüyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor