"Trabzonspor’un size ihtiyacı var"

Efsane soyunma odasına indi

"Trabzonspor’un size ihtiyacı var"

Amatör ligde büyük bir çıkış yakalayarak spor camiasını şaşırtan Çarşıbaşı Bld spor Kulübü, son maçında da TELEKOM’u farklı yendi.

Maç sonrası Çarşıbaşı BLD Spor’un oyuncuları farklı bir heyecan yaşadı. Gurur ve mutluluğu bir arada yaşayan oyuncular karşılarında Trabzonspor’un efsane kadrosunda yer alan Çarşıbaşılı Hüseyin Tok’u gördü. Kulüp Başkanı Onur Kobya ile soyunma odasına giren Hüseyin Tok oyuncuları tek tek kutladı. Ardından Tok, “İnandınız en kötü durumdan bu duruma geldiniz. Aferin çocuklar. Kenetlenin en iyi gününüzde nasıysanız en kötü anınızda bile birlikte olun. Sahaya birlikte girin birlikte çıkın. Trabzonspor’un sizin gibi gençlere ihtiyacı var. Bunu unutmayın” dedi. Büyük mutluluk yaşayan genç futbolcular, Başkan Onur Kobya ve Hüseyin Tok ile anı fotoğrafı çektirdiler. Onur Kobya’nın da Hüseyin Tok’un yeğeni olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor