Trabzonspor'un silahı sabır...

Şenol Güneş, en önemli gol silahı Burak Yılmaz'ı sahaya sürüyor. CSKA Moskova önünde Burak'ı Halil ve Adrian destekleyecek.Tarihinde ilk kez yer aldığı Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam CSKA Moskova ile kader maçına çıkacak olan Trabzonspor’da imha planı yapı

Trabzonspor'un silahı sabır...

Şenol Güneş, en önemli gol silahı Burak Yılmaz'ı sahaya sürüyor. CSKA Moskova önünde Burak'ı Halil ve Adrian destekleyecek.

Tarihinde ilk kez yer aldığı Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam CSKA Moskova ile kader maçına çıkacak olan Trabzonspor’da imha planı yapıldı.

Cezalı olduğu için ilk üç maçta forma giymeyen Burak Yılmaz’ı bu akşam ilk 11’de görevlendirecek olan teknik direktör Şenol Güneş, takımın hücum gücünü yükseltmeyi planlıyor.

CSKA Moskova karşısında alınacak bir galibiyetle gruptan çıkma konusunda önemli bir avantaj yakalayacak olan bordo-mavili takımda tecrübeli teknik adam, ligde 7 maçta 11 gol atan Burak Yılmaz’ı, Gaziantep’te son dakikada 3 puanı getiren Halil Altıntop ve son haftaların formda ismi Adrian ile destekleyecek.

İleri uçta Burak ve Halil, onların arkasında ise Adrian’ı görevlendirmeyi planlayan usta Güneş, orta alanda savunma güvenliğini ise Serkan Balcı, Zokora ve Colman ile sağlayacak.

27 Eylül’de Avni Aker’de Lille ile oynanan maçta sakatlanan ve ardından ameliyat olan Paulo Henrique ise CSKA Moskova karşısında yedek kulübesinde oturacak.

Güneş, Gaziantep maçında sonradan oyuna giren Henrique’yi CSKA karşısında da aynı şekilde ateşleyici olarak kullanacak.

Trabzonspor’un Muhtemel 11'i
Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Celustka,  Zokora, Cech, Colman Adrian, Halil, Burak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor