Trabzonspor'un sahası kapanabilir!

PFDK'dan kötü tezahurat nedeniyle para cezası alan Trabzonspor'da yönetici Engin Kara taraftara uyarılarda bulundu.Kara , saha kapama cezasıyla karşı karşıya olduklarını vurduklarını belirttiği açıklamasında taraftarı sağduyulu olmaya davet etti.Kara açık

Trabzonspor'un sahası kapanabilir!

PFDK'dan kötü tezahurat nedeniyle para cezası alan Trabzonspor'da yönetici Engin Kara taraftara uyarılarda bulundu.

Kara , saha kapama cezasıyla karşı karşıya olduklarını vurduklarını belirttiği açıklamasında taraftarı sağduyulu olmaya davet etti.

Kara açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Bildiğiniz gibi kulübümüz hakkımız olan şampiyonluk kupamızı alabilmek ve adaletin yerini bulması için gerekli tüm çalışmaları sürdürmektedir. Bu süre zarfında taraftarlarımızın biraz daha sağ duyulu olması gerekmektedir. Federasyon son Rize maçında kötü tezahüratdan dolayı yine kulübümüze ceza kesmiştir. Tekrarlanması halinde sahamız kapanacaktır. Siz büyük Trabzonspor taraftarlarımızı maçlarda takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Kötü tezahüratlardan kaçınalım. Takımımızı yalnız bırakmayalım. Bize yakışır şekilde takımımızı destekleyelim. Tahriklere kapılmadan takımımızın yanında olalım. Unutmayalım başka Trabzonspor yok. Hepimizin sevdası Trabzonsporumuz için taşın altına elimizi koyalım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor