Trabzonspor'un Sabrı Taştı

Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas olayın Türkiye gündemini fazlasıyla meşgul ettiğini belirterek, "Bu iş uzadıkça Türkiye'de hiçbir zaman futbol konuşulmayacak" dedi..12 Ağustos'ta oynanan ve olaylar nedeniyle maçın bitimine 30 saniye kala hakem Bülent Demirlek

Trabzonspor'un Sabrı Taştı

Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas olayın Türkiye gündemini fazlasıyla meşgul ettiğini belirterek, "Bu iş uzadıkça Türkiye'de hiçbir zaman futbol konuşulmayacak" dedi..

12 Ağustos'ta oynanan ve olaylar nedeniyle maçın bitimine 30 saniye kala hakem Bülent Demirlek tarafından tatil edilen Sivasspor maçıyla ilgili kesin kararın bir türlü açıklanmaması Trabzonspor cephesinde tepkiyle karşılandı.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Tahkim Kurulu'nun kararı bir hafta daha ertelemesiyle ilgili olarak, "Susmak bazen en büyük acıyı verir. Biz susma hakkımızı kullanıyoruz. İş uzadıkça, karar uzadıkça ligin beşinci haftası oynanmasına rağmen hala futbol konuşulmayacak. Bu olayların hala Türkiye gündeminde olması bizi üzüyor. Bu karar açıklanmadığı sürece gündem futbol dışı devam edecek. Ama Tahkim kuruluda maçın hakemini dinlemedikleri için kararı bir hafta daha ertelediklerini söylüyor. Geçerli bir mazeretleri var. Mecburen bir hafta daha bekleyeceğiz. Temennimiz en kısa zamanda bu işin sonuçlanması. Artık biz futbolun konuşulmasını istiyoruz. Bu iş Türkiye gündemini gereğinden fazla işgal etmiştir" diye konuştu.

Hafta sonu Ankaragücü ile oynayacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaklarına inandığını da söyleyen Kafkas, "Biz takımıza her zaman güvendik. Şu anda ligde bir maçımız eksik olmasına rağmen iyi bir yerde bulunuyoruz. Daha henüz ligin başı sezon sonu için konuşmak doğru olmaz ancak her geçen hafta daha iyiye giden performansımızı koruduğumuz takdirde başarılı olacağımızdan hiç şüphemiz yok. Ankaragücü'ne evimizde seyircisiz oynayacağımız maçta ağırlayacağız. Hedefimiz seyircisiz oynayacağımız tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrılmak inşallah Ankaragücü maçında da bu hedefimizi bozmadan yolumuza emin adımlarla devam edecek bir sonuç elde ederiz" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler