Trabzonspor'un rakibi ilk kez kazandı

 Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Rostov, evinde Mordovia Saransk'i 2-1 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini elde etti.Rusya Premier Lig'in 5. hafta mücadelesinde Rostov, 79. dakikada Maksim Grigoriev ve 80. dakikada Guelor Kanga'nın golleriyle

Trabzonspor'un rakibi ilk kez kazandı

 Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Rostov, evinde Mordovia Saransk'i 2-1 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini elde etti.

Rusya Premier Lig'in 5. hafta mücadelesinde Rostov, 79. dakikada Maksim Grigoriev ve 80. dakikada Guelor Kanga'nın golleriyle 3 puana uzandı. Mordovia Saransk'ın ise tek golü 61. dakikada Mitchell Donald'dan geldi.

Bu sonuçla 5. haftanın sonunda galibiyetle tanışan Rostov, 4 puanla 11. sırada yer aldı. Mordovia Saransk ise 4 puanla 10. sırada bulunuyor.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında 2-0 yendiği Rostov ile rövanşı 28 Ağustos Perşembe günü Rusya'da oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor