Trabzonspor'un rakibi Fener

Manavgat Emirhan Spor Tesisleri'nde oynanan Türkiye U-18 Final maçlarında Fenerbahçe ve Trabzonspor finale yükseldi.Grup maçlarının son gününde Trabzonspor-Yeni Malatyaspor'u 7-0 yenerek finale yükselen ilk takım olurken, diğer grupta Fenerbahçe ile Adana

Trabzonspor'un rakibi Fener

Manavgat Emirhan Spor Tesisleri'nde oynanan Türkiye U-18 Final maçlarında Fenerbahçe ve Trabzonspor finale yükseldi.

Grup maçlarının son gününde Trabzonspor-Yeni Malatyaspor'u 7-0 yenerek finale yükselen ilk takım olurken, diğer grupta Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasında oynanan grup birinciliği maçını 3-0 kazanan Fenerbahçe Trabzonspor'un finaldeki rakibi oldu.

Spor Toto Süper Lig'de kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile Trabzonspor'un U-18 takımları ağabeylerinden önce şampiyonluk mücadelesi verecek.
Trabzonspor ile grup birinciliği mücadelesi yapan Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanan karşılaşma 0-0 berabere sonuçlanırken Galatasaray Trabzonspor'un ardından grubu 2. sırada tamamladı.

Fenerbahçe ile oynadığı liderlik maçını 3-0 kaybeden Adana Demirspor da Fenerbahçe'nin ardından grubunu 2. sırada tamamladı.
Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki final karşılaşması Pazar günü saat 16.00 da başlayacak.

Aynı gün saat 11.00 da Galatasaray ile Adana Demirspor üçüncülük karşılaşması oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler