Trabzonspor'un rakibi Eskişehir

Trabzonspor, 12 yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Eskşehirspor ile karşılaşacak. Bordo-Mavili ekibimiz, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bugün karşılaşacağı Eskişehirspor'a bugüne kadar evinde hiç yenilmedi. Trabzonspor'un lige çıktığı 1974

Trabzonspor'un rakibi Eskişehir
Trabzonspor, 12 yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Eskşehirspor ile karşılaşacak.


Bordo-Mavili ekibimiz, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bugün karşılaşacağı Eskişehirspor'a bugüne kadar evinde hiç yenilmedi. Trabzonspor'un lige çıktığı 1974-75 sezonunda iki takım arasında başlayan serüvende 28 maç yapıldı. Bordo-Mavili ekibimizin galibiyetlerde 11-4 üstünlüğü bulunuyor. 13 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, 31 gol atarken kalesinde 11 gol gördü.

Trabzonspor ile Eskişehirspor en son kırmızı-siyahlı takımın ligden düştüğü 1995-96 sezonunda karşı karşıya geldiler. Ekibimiz, sahasında rakibi karşısında 7-1'lik skorla en farklı galibiyetini alırken, deplasmandan da 2-0'lık galibiyetle döndü.

Trabzon'da yenilgi yok

Bordo mavili takım, Eskişehirspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptığı maçlarda rakibine hiç yenilmedi. Bordo-Mavili ekip, sahasındaki 14 maçta 9 galibiyet ve 5 beraberlik aldı.

Trabzonspor, sahasında 25 gol atarken kalesinde 6 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor