Trabzonspor'un rakibi BJK'da son durum

 Trabzonspor’un  3 Mayıs Pazar günü  Spor Toto Süper Lig 29. haftasında Avni Aker'de  ağırlayacağı  rakibi Beşiktaş hazırlıklarını sürdürüyorTeknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki antrenmanda siyah-beyazlılar, kondisyon

Trabzonspor'un rakibi BJK'da son durum

 Trabzonspor’un  3 Mayıs Pazar günü  Spor Toto Süper Lig 29. haftasında Avni Aker'de  ağırlayacağı  rakibi Beşiktaş hazırlıklarını sürdürüyor

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki antrenmanda siyah-beyazlılar, kondisyon ve taktik çalışmalar yaptı.

Antrenmana, sakatlıkları geçen Serdar Kurtuluş ve Ersan Adem Gülüm katıldı. Bireysel çalışan İsmail Köybaşı ve Tolga Zengin ile tedavisi süren Veli Kavlak ise çalışmada yer almadı.

Beşiktaş, yarın sabah ( 2 Mayıs 2015) yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Siyah-beyazlılar, öğleden sonra özel uçakla Trabzon’a gidecek ve maç için kampa girecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor