Trabzonspor'un Portekizli oyuncusundan çarpıcı yorum

Trabzonspor'un Portekizli yıldız oyuncusu Jose Bosingwa,önemli açıklamalarda bulundu.Porto'da ve Chelsea'de Şampiyonlar Ligi'ni kazanma başarısı gösteren tecrübeli oyuncu, verdiği özel röportajda Trabzonspor'daki hedefleri ve geleceğiyle ilgili oldukça sa

Trabzonspor'un Portekizli oyuncusundan çarpıcı yorum

Trabzonspor'un Portekizli yıldız oyuncusu Jose Bosingwa,önemli açıklamalarda bulundu.

Porto'da ve Chelsea'de Şampiyonlar Ligi'ni kazanma başarısı gösteren tecrübeli oyuncu, verdiği özel röportajda Trabzonspor'daki hedefleri ve geleceğiyle ilgili oldukça samimi konuştu.

Onur Kıvrak'ın sakatlığı sonrasında Karadeniz ekibinde kaptanlık pazubandını takan 32 yaşındaki yıldızın röportajından satır başları şu şekilde: "Burada oynamaktan mutluluk duyuyorum. İkinci sezonum ve taraftarlarla aramda oldukça iyi bir bağ var. Trabzonspor ile 1 yıllık daha sözleşmem var. Kariyerimi burada sonlandırmak isterim. Burada oynadığım sürede bir kupa kazanmak istiyorum. Çünkü ileride insanlar beni yalnızca iyi bir oyuncu olarak değil aynı zamanda alınan kupada payı olan bir oyuncu olarak hatırlasınlar."

"BÖYLESİNİ DAHA ÖNCE GÖRMEDİM"

"Trabzonspor taraftarları çok özel. Çok büyük takımlarda oynadım ama böylesini görmedim. Takımı tamamen yaşıyorlar. En ağır mağlubiyette bile sonuna kadar stadyumda kalıyorlar. Bu tutkuyu daha önce hiç görmedim. Chelsea ve Porto taraftarları da çok özeldi ancak böylesini görmediğimi söyleyebilirim. Bazen dışarı çıkmak istiyorum ancak o kadar ilgiyle karşılaşıyorum ki çıkamıyorum."

"TAKIM RUHUMUZ..."

"İyi oyuncularımız var ancak takım ruhunu tam olarak oturtabilmiş değiliz. Hayatım boyunca hep kupa kazanmak için mücadele eden takımlarda forma giydim. Bu süreç de benim için oldukça ilginç. Ancak futbol tutkum bana bu serüveni getirdi. Burada başarılı olmak için çok çalışıyorum."

"4 YILIN ARDINDAN MİLLİ TAKIMA DÖNDÜM"

"Trabzonspor'a imza attıktan sonra gösterdiği performansla Portekiz Milli Takımı'na yeniden çağrılan Bosingwa, "4 yılın ardından yeniden ülkem için oynamak benim için muhteşemdi. İki maç oynadım ve ikisini de kazandık. Geri dönmek fantastik." diye konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ UNUTAMAM"

Kariyerimiz zirve noktası Şampiyonlar Ligini kazanmak oldu. Kelimenin tam anlamıyla 'Pastanın Kreması' oldu. Bundan daha iyisini hayal edemezdim. Final maçında bir şey hissetmiyorsunuz ancak maç öncesi ısınma zamanında ailemi görünce ağlamaya başladım. Çok duygusal anlar oluyor. Dev finalin sonunda Chelsea ile kupayı kaldırdık."

"EN İYİ PARTNERİM..."

"Dünyanın en iyi oyuncularıyal birlikte oynadım. Deco bence çok özel bir oyuncuydu. Porto'da ve milli takımda önemli şeyler yaptılar. Sonrasında Chelsea'ye gitti ve orada da başarılı oldu. Yetenekleri ve arkadaşlık duygusu çok yüksek. Limitleri olmayan bir isim. Birlikte oynadığım en iyi oyuncu kesinlikle Deco."

LAMPARD, TERRY VE MOURINHO

"Lampard ve Terry muhteşem profesyoneller. Özellikle genç oyuncular için örnek insanlar. Onlarla soyunma odasını paylaşmak benim için harikaydı. Bunun yanı sıra birlikte büyük zaferler kazandık."

"11 yıl önce Mourinho ile ilk kez çalışmıştım. Muhteşem bir hoca. Herkes kalitesini biliyor. Her zaman için tüm zamanların en iyi hocası olarak hatırlanacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler