Trabzonspor'un muhtemel Juventus 11'i

Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker'de konuk edeceği İtalyan ekibi Juventus karşısında tarih yazmak istiyor. UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında İtalya'da Juventus karşısında etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen 2-0 mağlup olan Trabzonspor, Avrupa maçlarınd

Trabzonspor'un muhtemel Juventus 11'i
Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker'de konuk edeceği İtalyan ekibi Juventus karşısında tarih yazmak istiyor.
 
UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında İtalya'da Juventus karşısında etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen 2-0 mağlup olan Trabzonspor, Avrupa maçlarında özellikle kendi sahasında gösterdiği başarılara yenisini ekleyerek, bir üst tura çıkmayı hedefliyor. 
 
Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan Pavel Kralovec yönetecek. Kralovec'in yardımcılıklarını Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Roman Slysko ile Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan Martin Wilczek yapacak. Öte yandan, Bordo-mavili taraftarlar ise maçın biletlerine büyük bir ilgi gösterdi. Maç gününe kadar biletlerin tamamının tükenmesi bekleniyor.
 
Trabzonspor, Avrupa sınavlarında güçlü takımlara karşı başarılı sonuçlar aldı. Bordo-mavililer, 1976-1977 sezonunda İngiltere'nin Liverpool, 1983-1984 sezonunda İtalya'nın Inter, 1990-1991 sezonunda İspanya'nın Barcelona ve 1994-1995 sezonunda ise İngiltere'nin Aston Villa takımını Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 1-0'lık sonuçlarla yenmeyi başardı. Bordo-mavililer aynı başarıya bu kez Juventus karşısında sergileyerek yeni bir tarih daha yazmayı amaçlıyor. Mustafa Akçay'ın istifasından sonra takımın başına teknik sorumlu olarak geçen Hami Mandıralı ise son maçlarda takımın ortaya koyduğu futbol anlayışıyla camianın güvenini kazanması bu maç öncesi umutları arttırıyor.
 
Kayserispor maçından sonra Juventus ile yatıp Juventus ile kalkan Trabzonspor, zorlu maç öncesi kenetlendi. Teknik sorumlu Hami Mandıralı ve ekibi, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde günlerini geçirirken Juventus karşısında sahaya yansıtacakları taktikler üzerinde kurmaylarıyla birlikte yoğun mesai harcıyor. Bu arada oyuncularıyla sık sık bir araya gelen Mandıralı, takımın moral ve motivasyonunu üst seviyede tutmak için büyük bir gayret sarf ediyor. Hami Mandıralı oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde, cesaretli olmalarını ve sahada kazanma adına akıllarından geçenleri uygulamalarını istedi. Rakibin kaliteli bir ekip olduğunu unutmadan hareket etmeleri gerektiğini belirten Mandıralı, "Rakibimizi hata yapmaya itmek için baskı yapmalıyız. Biz elimizden geleni yapalım. Sonrasına hep birlikte bakalım" diyerek zorlu maç öncesi oyuncularını kafa olarak rahatlamaya çalıştığı öğrenildi.
 
MUHTEMEL İLK ON BİR
Trabzonspor'un yarın ki karşılaşmaya, "Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Kadir, Zokora, Colman, Bourcenau, Olcan, Özer (Malouda), Henrique" şeklinde çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler