Trabzonspor'un muhtemel Juve 11'i

 Trabzonspor, İtalya'nın Juvestus takımıyla yarın akşam UEFA Avrupa Ligi 2'nci turunda deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya, sürpriz bir sonuç almak için çıkacak.Hami Mandıralı, zorlu maçta Juvestus'un etkili hücum oyuncularını durdurmak için orta sahayı k

Trabzonspor'un muhtemel Juve 11'i

 Trabzonspor, İtalya'nın Juvestus takımıyla yarın akşam UEFA Avrupa Ligi 2'nci turunda deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya, sürpriz bir sonuç almak için çıkacak.

Hami Mandıralı, zorlu maçta Juvestus'un etkili hücum oyuncularını durdurmak için orta sahayı kalabalık tutacak. Colman, Zokora ve Bourceanu’yu 11’de sahaya sürmesi beklenen Hami Mandıralı, aynı zamanda Olcan ve Özer’in de bu üçlüye maksimum ölçülerde yardım etmesini isteyecek.

Hafta içerisinde yapılan bazı antrenmanlarda sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Bosingwa’nın ise maçta oynamasına engel bir durum olmadığı, ancak ağrılarının artması durumunda yedek kulübesine çekilebileceği bildirildi.

TRABZONSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Trabzonspyor'un Juvestus maçının muhtemel kadrosu şöyle:

Onur– Bosingwa (Caner), Mustafa, Aykut, Kadir, Olcan, Zokora, Colman, Bourceanu, Özer, Emre

SAKAT: Bamba, Malouda

CEZALI: Yok

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler