Trabzonspor'un millileri ne yaptı?

Trabzonspor'da ki kötü gidiş, Bordo Mavililerin sezon başında transfer ettiği yabancıları ülkelerinin milli takımlarında da vurdu.Trabzonspor'da milli takımlarına çağrılan oyunculardan sadece Carl Medjani bu hafta oynanan maçlarda ilk 1'de forma giydi. Ge

Trabzonspor'un millileri ne yaptı?

Trabzonspor'da ki kötü gidiş, Bordo Mavililerin sezon başında transfer ettiği yabancıları ülkelerinin milli takımlarında da vurdu.

Trabzonspor'da milli takımlarına çağrılan oyunculardan sadece Carl Medjani bu hafta oynanan maçlarda ilk 1'de forma giydi. Geri kalan oyuncuların birçoğu ise yedekte beklemek zorunda kaldı. Trabzonspor'a transfer olduklarında ülkelerinin milli takımlarında sürekli oynayan Waris, Yatabare, Medjani ve Belkalem Afrika Uluslar Kupası 2015 elemeleri için ülkelerinin milli takımlarına davet edildi. Bordo mavililerde Constant ve Papadopoulos sakatlıkları nedeniyle aday kadrolara çağrılmadı. Ancak Trabzonspor'da ki kötü gidiş ülkelerinin milli takımlarına çağrılan Bordo mavili oyuncuları da etkiledi. Cezayir'in deplasmanda Malawi'yi 2-0 yendiği karşılaşmada Bordo  Mavililerin defans oyuncusu Belkalem forma giymedi ve yedek kulübesinde bekledi. Trabzonspor'un Ganalı yıldızı Waris'te , Gine ile oynanan maçta 77. dakikada oyuna dahil oldu. Bu dakikaya kadar 1-0 Gana'nın üstünlüğü ile devam eden maçta 80. dakikada Toure'nin attığı golle 1-1 brabere bitti. Sonradan oyuna giren Waris net pozisyondan yararlanamdı.

Trabzonspor'un bir diğer forveti Yatabare'nin takımı Mali Etiyopya'yı Diaby ve Sambou Yatabare'nin golleriyle yendi. Trabzonsporlu Yatabare maça ilk 11'de  başlamadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler