Trabzonspor'un Mandıralı planı

Spor Toto Süper Lig'de sezon sonu yaklaşırken, teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın geleceği ise merak konusu oldu.Teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifa etmesinin ardından hoca arayışlarını bir kenara bırakıp, takımın başına teknik sorumlu olarak Hami Mand

Trabzonspor'un Mandıralı planı

Spor Toto Süper Lig'de sezon sonu yaklaşırken, teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın geleceği ise merak konusu oldu.

Teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifa etmesinin ardından hoca arayışlarını bir kenara bırakıp, takımın başına teknik sorumlu olarak Hami Mandıralı'yı getiren bordo-mavili yönetimin, genç teknik adama olan güveni tam.

Hami Mandıralı'nın takımda kalmas için kalan maçlarda göstereceği performans bunda belirleyici olacak. Hami'nin takımın başına geçmesinin ardından takımın oynadığı futboldan ve kenar yönetimden memnun kalan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yabancı oyuncular konusunda hocasıyla ters düşse de, bu konudaki kararı sezon sonu Hami Mandıralı ile birlikte vermek istediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler