"Trabzonspor'un maçlarını izledim"

Gökhan İnler ise yarınki maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Trabzonspor güçlü bir takım. Evlerinde, çok iyi maçlar sergiliyorlar. Bizim için önemli olan turu geçmek ve bunun için yarın iyi bir performans göstereceğiz" dedi.Yarınki karşı

"Trabzonspor'un maçlarını izledim"

Gökhan İnler ise yarınki maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Trabzonspor güçlü bir takım. Evlerinde, çok iyi maçlar sergiliyorlar. Bizim için önemli olan turu geçmek ve bunun için yarın iyi bir performans göstereceğiz" dedi.

Yarınki karşılaşmada tribünlerin tamamen dolu olacak olmasına ilişkin bir soru üzerine Gökhan İnler, "Küçükken gördüğüm gibi her zamanki gibi seyirciler çok sıcak, ateşli. Bu sezon birkaç maçlarını izlemiştim. Bizim için önemli olan tribünlerde ne kadar seyirci olacağı değil, maça iyi başlamak. Ne kadar çok seyirci olursa, olsun önemli olan takımın sergileyeceği performans" diye konuştu.

Gökhan İnler, her maça kazanmak için çıktıklarını söyleyerek, "Biz büyük bir takımız. İki maçı da kazanacağımızı düşünüyoruz. Bütün konsantremiz de bu şekilde. Biz Napoli'yiz, tek hedefimiz sonuna kadar gitmek ve mümkünse bu kupayı kazanmak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler