Trabzonspor'un kilit adamı!

Trabzonspor'un en tecrübeli oyuncularından biri olan Rigobert Song, Galatasaray maçı öncesi teknik direktör Ersun Yanal'ın en büyük yardımcısı konumunda... Ülkesinin milli takımında olduğu için takımdan ayrılan kalan Song, eski takımına karşı Ali Sami Yen

Trabzonspor'un kilit adamı!

Trabzonspor'un en tecrübeli oyuncularından biri olan Rigobert Song, Galatasaray maçı öncesi teknik direktör Ersun Yanal'ın en büyük yardımcısı konumunda... Ülkesinin milli takımında olduğu için takımdan ayrılan kalan Song, eski takımına karşı Ali Sami Yen'den zaferle ayrılmak istediklerini söyledi.

Genç oyuncular ve yeni gelenlere bu karşılaşmanını önemini sık sık vurgulayan Song'la, Yanal'ın yapacağı özel görüşmede diğer futbolculara saha içinde sürekli yardım etmesini isteyeceği öğrenildi.

Prim yüksek olacak
Yönetimin de Galatasaray karşılaşmasının primini açıklamamasına rağmen paranın miktarının yüksek olacağı gelen haberler arasında. Hatta İstanbul'daki işadamlarının da prime katkıda bulunacakları belirtildi.

Başkan Sadri Şener, ekibine çok güvendiğini ifade ederek, Türk Telekom'la yapılması planlanan 15 milyon YTL'lik sponsor anlaşmasının kulübe uzun dönemde büyük bir katkı sağlayacağını söyledi. Ayrıca yılda 12 milyon YTL gelir elde edilmesi beklenen HES Projesi için de destek istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler