Trabzonspor'un kapısından dönmüşler!

Avustralya'nın SBS kanalı, Asya Kupası şampiyonu Avustralya Milli Takımı'nın yıldızı Massimo Luongo'ya Trabzonspor'un talip olduğunu iddia etti.TV kanalı İngiltere, İspanya ve Almanya'dan teklifler alan 22 yaşındaki oyuncu için Türk ekibinin 4 milyon 850

Trabzonspor'un kapısından dönmüşler!

Avustralya'nın SBS kanalı, Asya Kupası şampiyonu Avustralya Milli Takımı'nın yıldızı Massimo Luongo'ya Trabzonspor'un talip olduğunu iddia etti.

TV kanalı İngiltere, İspanya ve Almanya'dan teklifler alan 22 yaşındaki oyuncu için Türk ekibinin 4 milyon 850 bin Avustralya doları tutarında bir teklif yaptığını açıkladı. Haberde, Luongo'nun takımı Swindon Town'ın bu teklif reddettiğini duyurdu.

JUNUZOVIC İÇİN SON GÜN TEKLİFİ YAPILDI

Trabzonspor'un transferin son gününde Werder Bremen'de forma giyen Zlatko Junuzovic için son bir teklif daha yaptıkları ortaya çıktı. Werder Bremen CEO'su Thomas Eichin, transferin son gününde Luca Caldirola ve Junuzovic için teklif aldıklarını açıklarken, Junozovic için; "Ona ikinci yarıda burada ihtiyacımız vardı satamazdık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor