Trabzonspor'un kaderi ona bağlı!

Yeni sezonda şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olmayı hedef koyan Trabzonspor'da, ikinci Vahid Halilhodzic dönemi tecrübeli hocanın Trabzon'a gelişiyle başladı. Teknik direktör konusunda bir türlü istikrar sağlayamayan Trabzonspor, Boşnak çalıştırı

Trabzonspor'un kaderi ona bağlı!

Yeni sezonda şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olmayı hedef koyan Trabzonspor'da, ikinci Vahid Halilhodzic dönemi tecrübeli hocanın Trabzon'a gelişiyle başladı. Teknik direktör konusunda bir türlü istikrar sağlayamayan Trabzonspor, Boşnak çalıştırıcıyla aradığı istikrarı bulmayı planlıyor. 

Dönemin teknik direktörü Şenol Güneş'in istifasının ardından bordo-mavili kulüp ile 7 Ekim 2005'de ilk sözleşmesini imzalayarak, 2005-2006 sezonunun 9. haftasında göreve gelen teknik direktör Vahid Halilhodziç, 8 sezonluk bir ayrılığın ardından yeniden Trabzon'a gelerek, bordo-mavili kulüpte ikinci Vahid Halilhodzic dönemini başlatmış oldu.

Yeni sezona yeniden yapılanma ve yeni bir anlayışla girme hazırlığı yapan Trabzonspor'u önümüzdeki sezon çalıştıracak olan teknik direktör Vahid Halilhodzic, bordo-mavili kulüpte daha önce görev alıp ayrılan ve daha sonra tekrar geri dönen teknik adamlar arasındaki yerini de aldı. Bordo-mavili kulübün Vahid Halilhodzic'i Trabzon'a getirmesinin ardından Boşnak çalıştırıcı Trabzonspor'u tekrar çalıştıran 6 teknik adamdan biri oldu. Trabzonspor'u; Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer, Şenol Güneş, Ziya Doğan ve Urbain Braems birden çok çalıştıran isimlerdi.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU, VAHİD HALİLHODZİC İLE YENİDEN BULUŞTU

Dönemin Trabzonspor Başkanı Atay Aktuğ tarafından bordo-mavili takımın başına getirilen Vahid Halilhodzic, daha sonra yönetime gelen Nuri Albayrak ile sezon sona kadar çalışmış görev süresini tamamladıktan sonra Trabzon'dan ayrılmıştı. 15 Mayıs 2006 yılında Türkiye'den ayrılırken, Halilhodzic'in yanında ise Trabzonspor'dan sadece dönemin kulüp başkan yardımcısı ve şimdiki başkan İbrahim Hacıosmanoğlu vardı. Havaalanında duygusal bir uğurlamayla Halilhodzic'i Türkiye'den gönderen Hacıosmanoğlu, Boşnak teknik adamla yeniden çalışma hayalini gerçekleştirmiş olmanın heyecanını yaşıyor.

 

"VAHİD HALİLHODZİC TRABZONSPOR'UN KADERİNİ DEĞİŞTİREBİLECEK Mİ?" 2. SAYFADA

 

VAHİD HALİLHODZİC TRABZONSPOR'UN KADERİNİ DEĞİŞTİREBİLECEK Mİ?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun büyük umutlarla bordo-mavili takımın başına getirdiği Vahid Halilhodzic'in, teknik adamlar konusunda bordo-mavili takımın kaderini değiştirip değiştiremeyeceği merakla bekleniyor. 2014 Dünya Kupası'nda Cezayir Milli Takımı başında yakaladığı başarıyla kalitesini ortaya koyan Boşnak çalıştırıcı, ikinci kez görev aldığı Trabzonspor'da büyük bir beklenti var. Kendi yetiştirdiği değerler dışında başarıyı yakalamakta sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibinde, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in bu zor tabloyu nasıl aşacağı noktasında bir takım tereddütler olsa da, Boşnak çalıştırıcının tecrübesiyle birlikte sıkıntılı süreci aşması bekleniyor.

ŞAMPİYONLUKLAR TRABZONLU TEKNİK ADAMLARLA GELDİ

Hatırlanacağı gibi Trabzonspor'un yaşadığı 7 şampiyonlukta Trabzon'lu iki teknik adamın imzası var. 4 lig şampiyonluğunu Ahmet Suat Özyazıcı ve 2 lig şampiyonluğu ise Özkan Sümer ve 1 lig şampiyonluğu Şenol Güneş dönemlerinde elde edildi. Trabzonspor'da en başarılı teknik adam Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer olarak göze çarparken, son dönemlerde Trabzonspor'da görev yapan teknik direktör arasında ise en başarılı olarak göze çarpan Şenol Güneş oldu. Güneş, dönemlerinde Trabzonspor 1 kez şampiyon olurken 2 kez şampiyonluğun kapısından döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor